Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-02@21:32:58 GMT

مردم به کدام رسانه‌ها بیشتر اعتماد دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۱۲۳۲

خرداد:محققان عنوان کردند: اگرچه اخبار جعلی سریع‌تر و بیشتر در رسانه‌های اجتماعی انتشار پیدا می‌کنند، اما اخبار چاپی و رسانه‌های سنتی خبری، قابل اعتمادترین منابع خبری هستند.

به گزارش خرداد، ایسنا به نقل از سایت خبری اروپا، امروزه اینترنت از راحت‌ترین روش‌های دسترسی به منابع خبری آنلاین است، اما تا چه اندازه می‌توان به این منابع اعتماد کرد؟

محققان اعلام کردند: با ظهور رسانه‌های دیجیتال خبری، ظهور اطلاعات ناموثق آنلاین افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین بنا بر اظهارات آنها افزایش سواد رسانه‌ای و تجزیه و تحلیل اخبار از مهمترین شیوه‌های تشخیص صحت خبر است.

در سال 2018، کمیسیون اروپا اقداماتی را جهت مقابله با گسترش و تاثیر اطلاعات اشتباه آنلاین در اروپا انجام داد.

برخلاف دسترسی بسیار گسترده به اخبار آنلاین، اعتماد کاربران به رسانه‌های خبری، به ویژه در منابع آنلاین، کم است، البته این شرایط، با توجه به سن، تحصیلات و کشورهای مختلف متفاوت است و باید در نظر داشت که روزنامه‌های معروف، همچنان مخاطبان خود را دارند.

مهمترین سوال اینجاست که آیا بازار اخبار دیجیتال موفق بوده است؟

محققان اظهار کردند: برخی از سایت‌های خبری توجهی به ارائه خبر ندارند و تنها قصد آنها افزایش درآمد و تبلیغات است.

این چنین فضاهایی باعث شکست بازار خبری دیجیتال می‌شوند با این حال، نظارت تنها راه‌حل نیست و تجزیه و تحلیل هر فرد بسیار ضروری است.

افزایش سواد رسانه‌ای و بررسی واقعیت، می‌تواند بسیار موثر باشد.

مرکز تحقیقات مشترک اتحادیه اروپا (JRC) نتایج مطالعه خود در مورد اخبار جعلی و انتقال رسانه‌های خبری به حوزه آنلاین را منتشر کرده است.

برچسب ها: رسانه‌ ، اعتماد ، اروپا

منبع: خرداد

کلیدواژه: رسانه اعتماد اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال‌های خبری، مجوز بگیرند

 هیات نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

به گزارش ایرنا از دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها، دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند «پ» ماده سه آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست می‌توانند به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • نیمکت‌های داغ فوتبال اروپا؛ کدام تیم‌ها سرمربی‌شان را عوض می‌کنند؟ / آن تایم
  • ساعت پخش زنده بازی رم و بایرلورکوزن از تلوزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • ساعت پخش زنده بازی دورتموند و پاری سن ژرمن‌ از تلویزیون +شبکه سه و پخش آنلاین
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا