Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان مختاری که فیلم کوتاه «فاش» را در سایت ودیو به صورت آنلاین اکران کرده است، درباره این فیلم به خبرنگار ایلنا گفت: ایده «فاش» را از تجربه زندگی خودم نوشته‌ام؛ در واقع این فیلم یک واکنشی بود نسبت به واقعیتی که در زندگی خودم داشتم و مدتی با آن زندگی کردم و توانستم از آن برای نوشتن فیلمنامه تاثیر بگیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده و کارگردان «فاش»، قصه این فیلم را درباره دو برادر عنوان کرد که مجبور شده‌اند به دلیل وجود آدم‌هایی مزاحم چند هفته‌ای خود را در خانه حبس کنند و افزود: برادر بزرگ‌تر به دلیل اینکه از طرف طلبکارها مورد تعقیب و تهدید است، به خانه برادر کوچک‌تر آمده و آنجا پنهان شده اما با حضور طلبکارها، نظم زندگی برادر کوچک مختل می‌شود. قصه فیلم از شبی روایت می‌شود که طلبکارها پشت در خانه‌اند و می‌خواهند به زور وارد شوند و دو برادر باید در این موقعیت تصمیم بگیرند که چه کنند.

مختاری با اشاره به اینکه پروسه ساخت فیلم یک سال زمان برده است، گفت: پیدا کردن لوکیشن مناسب برای فیلم پروسه زمان‌بری بود؛ در این مدت خانه‌های ساده زیادی می‌دیدم که اغلب برای قصه مناسب نبودند؛ دوبار هم ماکت فیلم را در دو لوکیشن متفاوت ساختم اما موقعیتی که برای فیلم می‌خواستم درنیامد و بیشتر گشتم تا سرانجام لوکیشن موردنظر را پیدا کردم.

او با بیان اینکه برای فیلم‌برداری یک ماه با بازیگران تمرین کرده است، طراحی صحنه را هم پروسه‌ای نسبتا زمان‌بر توصیف کرد و گفت: چون محیط خانه تاریکی مطلق بود باید دست به استفاده از رنگ‌هایی می‌زدیم که بتواند طیف ظریف‌تری روی دیوارهای خانه ایجاد کند و برای همین حدود یک ماه طراحی صحنه طول کشید.

مختاری در زمینه نورپردازی فیلم هم یادآور شد: حدود چهار روز طراحی نور طول کشید؛ چراکه به خاطر شرایط نوری فیلم باید تست‌های متعددی انجام می‌شد و هر روز قسمت‌های مختلف خانه نورسنجی می‌شد تا به کنتراست مطلوب و مورد نظر برسیم.

این کارگردان و فیلمنامه‌نویس جوان درباره اکران آنلاین فیلم‌ها به دلیل تعطیلی سینماها ناشی از شیوع کرونا هم گفت: خیلی‌ها مخالف اکران آنلاین هستند اما معتقدم با این حجم ترافیکی که در فیلم‌های تولید شده و آماده اکران وجود دارد باید به فضای آنلاین اعتماد کرد.

مختاری ادامه داد: تا زمانی که سینماها دوباره باز شود و مردم دوباره به حضور در سالن سینما اعتماد کنند، خیلی از فیلم‌ها می‌توانند فضای اکران آنلاین را تجربه کنند تا در فرصتی که مردم در خانه هستند بتوانند از آن استفاده کنند و بعدها که سینماها به طور کامل بازگشایی شد، فیلم‌هایی که در نوبت هستند در زمان‌بندی اکران قرار بگیرند.

او همچنین در مورد پروژه بعدی‌اش گفت: فیلمنامه جدیدی را نوشته‌ام و منتظرم با مهیا و آرام‌تر شدن شرایط، پیش‌تولید کار را با همان تیم قبلی آغاز کنم. قصه این فیلم هم برگرفته از زندگی خودم و مادرم است و امیدوارم بتوانم در تابستان سال جاری شروع به ساخت آن کنم.

فیلم «فاش» به کارگردانی احسان مختاری محصول سال ۱۳۹۶ است و نوید نوری و پژمان یاوری دو بازیگری هستند که در آن در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فاش تاکنون کاندیدای بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین تدوین و برنده بهترین فیلمبرداری سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، نامزد سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، برنده بهترین فیلمبرداری از پانزدهین جشنواره فیلم دانشجویی نهال، برنده بهترین تدوین از دوازدهمین جشن دانشجویی فیلم سایه، منتخب دوازدهمین جشنواره بین‌المللی Filmsaaz هند و منتخب بیست و دومین جشنواره بین‌المللی Main امریکا شده است.

سایر عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: فیلمنامه: احسان مختاری - حامد حسینی‌سنگری، مدیر فیلمبرداری: حامد حسینی‌سنگری، طراح صحنه و لباس: مجید یوسفی، طراح چهره‌پردازی: محمود دهقانی، صدابردار: محمد کیان‌ارثی، طراح و ترکیب صدا: زهره علی‌اکبری، تدوین: بهنام عابدی، مدیر تولید و برنامه‌ریز: هادی شیخ‌السلامی، تهیه‌کننده: بهنام عابدی - حامد حسینی‌سنگری، محصول: انجمن سینمای جوانان - استودیو فیلم نویز.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فیلم کوتاه تعطیلی سینماها ودیو اکران آنلاین فیلم فاش اکران آنلاین بهترین فیلم فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ شرکت‌های توسعه دهنده هوش مصنوعی در سال‌های اخیر تلاش کردند این فناوری را طوری توسعه دهند که بتوان از آن در نیاز‌های روزمره زندگی استفاده کرد و باید گفت این شرکت‌ها تا حد بسیار زیادی موفق بودند. در حال حاضر بسیاری از چت بات‌ها و دستگاه‌های خانگی به هوش مصنوعی مناسب برای امور روزمره انسان‌ها مجهز شده‌اند و باید گفت بخش عمده‌ای از نیاز‌های انسان را می‌توان به کمک این فناوری برطرف کرد. در حال حاضر انسان‌ها هوش مصنوعی را بیشتر به ابزاری برای استفاده و کمک رسانی به مشاغل خود در نظر گرفته اند و کمتر کسی خبر از امکان استفاده و وجود داشتن هوش مصنوعی در برخی از ابزار‌های منازل که به صورت روزمره از آن‌ها استفاده می‌شود، دارد.

هوش مصنوعی در ابزار‌های خانگی

چند سالی است که استفاده از جاروبرقی‌های رباتیک در بین مردم جهان و ایران رونق گرفته و از آنجایی که این ربات‌ها به صورت خودکار و بدون نیاز به دخالت انسان دائما در حال نظافت منازل هستند، در بخش زیادی از خانه‌ها شاهد استفاده از این فناوری هستیم.

اما عملکرد این جاروبرقی‌ها صرفا به کمک فناوری هوش مصنوعی است، برای مثال این ربات‌ها به کمک سنسور‌های خود ابتدا منازل را اسکن می‌کنند و سپس با ارسال آن به پردازشگر که مبتنی بر هوش مصنوعی است محل‌های دارای مانع و یا برجستگی‌های غیر قابل نفوذ را تشخیص داده واز آن برای جارو کردن در دفعات بعدی استفاده می‌کند.

علاوه بر این برخی از این ربات‌ها به کمک هوش مصنوعی توانایی تشخیص میزان آلودگی را دارند و هوش مصنوعی برای شدت جارو یا تی کشیدن به بخش فنی ربات دستور می‌دهد. علاوه بر این ربات محیط‌هایی را که حیوانات در آن‌ها هستند را تشخیص داده و این محیط‌ها را بیشتر از سایر مناطق نظافت می‌کنند. گفتنی است که این ربات‌ها امکان اتصال به شبکه اینترنت را نیز دارا هستند و کاربر می‌تواند از خارج از خانه به روبلت دستور نظافت بدهد تا زمانی که کاربر به خانه می‌رسد، محیط خانه تمیز شده باشد.

جدا از این شرکت‌های بزرگ سازنده یخچال و لوازم خانگی نیز سعی کرده‌اند در محصولات خود از هوش مصنوعی استفاده کنند. برای مثال یخچالی توسط یکی از این شرکت‌ها تولید شده که می‌تواند به صورت خودکار محصولات قرار داده شده در یخچال را تشخیص دهد و سپس با پیدا کردن تاریخ مصرف آن‌ها در زمان نزدیک شدن به تاریخ انقضا کاربر را از آن آگاه کند.

یکی دیگر از این شرکت‌ها نیز به دنبال ساخت یخچالی است که هوش مصنوعی استفاده شده در آن پس گذشت چند هفته از استفاده کاربر، متوجه علایق و رژیم غذایی کاربر شده و از آنجایی که توانایی اتصال به موقعیت مکانی و پیدا کردن فروشگاه‌های اطراف را دارد، می‌تواند به صورت خودکار در فروشگاه‌ها سفارش ثبت کند تا کاربر کمبود مواد غذایی در یخچال خود نداشته باشد.

در سایر محصولات خانگی جدید مانند فر، ماشین لباسشویی یا ظرفشویی نیز از هوش مصنوعی استفاده شده، برای مثال ماشین لباسشویی به صورت خودکار متوجه نوع لباس‌های قرار داده شده در ماشین می‌شود و به صورت خودکار میزان شسشتو و نحوه شستشوی لباس به طوری که به لباس آسیب وارد نشود را مشخص خواهد کرد.

علاوه بر این امکان روشن و خاموش کردن ماشین لباسشویی یا هر کدام از ابزار‌های هوشمند منزل که به اینترنت متصل باشند نیز وجود دارد و کاربران می‌توانند تنظیم کنند حتی زمانی که خارج از محیط خانه هستند نیز هرکدام از این ابزار‌ها شروع به کار کنند.

کمک گرفتن از چت‌بات‌ها برای خانه‌‎داری

یکی از قابلیت‌های موجود در دستیار‌های صوتی موبایل ها، امکان کمک گرفتن از آن‌ها برای نحوه پخت و پز، نظافت، خانه داری یا تمام امورات منازل است. برای مثال کاربران می‌توانند از سیری یا گوگل اسیستنت درباره نحوه پخت یک غذای خاص یا شیوه نگهداری از یک میوه سوال بپرسند و هر دو دستیار بهترین جواب موجود در اینترنت را برای آن‌ها اعلام خواهد کرد.

جدا از این هر دو دستیار صوتی اپل و گوگل توانایی اتصال به برخی از وسایل تأیید شده منازل را دارند و به کاربران امکان کنترل لوازم با حرف زدن را می‌دهند. برای مثال کاربران می‌توانند با متصل کردن سیری به تلویزیون خود، از سیری درخواست روشن، خاموش و یا تغییر شبکه تلویزیونی را داشته باشند.

در بسیاری از موارد تخصصی این دو دستیار به طور کامل نیاز کاربران را برطرف خواهد کرد، اما گاهی اوقات اطلاعات این دستیار‌ها آن طور که باید برای رفع نیاز کاربران کافی نیست، در این شرایط کافی است کاربر با مراجعه به چت بات‌هایی مانند چت جی‌پی‌تی به‌دنبال پاسخ سوال خود بگردند.

از آنجایی که هوش مصنوعی استفاده شده در این چت‌بات قدرتمندترین هوش مصنوعی موجود در این حوزه است، کاربران می‌توانند با خیال راحت به جواب تمام سوالات خود در زمینه‌های خانه داری، مدیریت، کار‌های فنی، درمانی و حتی نحوه درست انجام کار‌های روزمره برسند.

گفتنی است که این چت بات صرفا توصیه‌های خود را به کاربران ارائه خواهد داد و طبق اعلام شرکت سازنده این چت بات، کاربران نباید اعتماد صد در صدی به این نوع توصیه‌ها داشته باشند و تصمیم گیری نهایی با کاربران است. نباید فراموش کرد که امکان از کنترل خارج شدن یا وجود ایراد فنی در تمام محصولات یا چت بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی وجود دارد و لازم است کاربران پیش از استفاده از هر کدام از ان ها، از آخرین وضعیت سلامت محصولات مربوط به این فناوری از طریق اطلاعیه‌های شرکت سازنده مطلع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • عجیب اما واقعی؛ الهلال قصد فروش میتروویچ را دارد!
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!