Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ثفقی در واکنش به عدم حضور برخی دانش آموزان در کلاس های مجازی گفت: به دلیل شیوع کرونا چاره‌ای به غیر از آموزش مجازی نداریم البته قرار نیست شیوه آموزش‌های آنلاین را تایید و این روش را مناسب ارزیابی کرد.

به گزارش برنا؛ بر اساس بررسی‌های انجام شده برخی از دانش آموزان نسبت به آموزش‌های مجازی رغبت چندانی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب آنها هر روز بعد از انجام حضور و غیاب دیگر سر کلاس مجازی حضور نداشته و همین مقوله روند آموزش را بی‌کیفیت می‌کند. در این شرایط با گذشته نزدیک به سه ترم از آموزش‌های آنلاین از دی 98 تاکنون روند کیفیت سنجی آموزش‌های مجازی جای تامل دارد.

مجبوریم آموزش مجازی داشته باشیم

مسعود ثقفی، سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران به خبرنگار برنا گفت: آموزش‌ها باید به شکل حضوری باشد اما در شرایط کنونی آموزش مجازی یک اجبار است که باید انجام شود.

او افزود: هیچ یک از مسئولان و کادر آموزش در مدارس تمایلی  آموزش آنلاین ندارند. تصور این است که آموزش باید به شکل حضوری و سر کلاس درس باشد.

 قرار نیست شیوه آموزش‌های آنلاین را تایید کرد

 سخنگوی آموزش‌وپرورش شهر تهران ادامه داد: در شرایط فعلی به دلیل شیوع کرونا چاره‌ای به غیر از آموزش به این روش نداریم. البته قرار نیست شیوه آموزش‌های آنلاین را تایید و این روش را مناسب ارزیابی کرد. 

آموزش‌های آنلاین تنها جایگزین شرایط کنونی است

ثفقی تاکید کرد: از نظر مدیران و مسئولان این حوزه روند آموزش‌های آنلاین هم نقطه ضعف‌هایی دارد اما نکته قابل توجه این است که با تمام ضعف‌های موجود تنها جایگزین برای عدم حضور دانش آموزان در مدارس است و باید به آن توجه کرد. 

عدم حضور دانش آموزان در مدارس آسیب‌های متعدد به‌دنبال دارد

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران افزود: عدم حضور دانش آموزان در مدارس به مراتب آسیب‌های متعدد را به دنبال دارد. هرچند این شیوه( آموزش های آنلاین) ناقص و با مشکلات خاص همراه است. بی‌شک این شیوه آموزش مشکلاتی را به دنبال دارد، اما در شرایط فعلی نیز روش مناسبی است.

ثقفی ادامه داد: از لحاظ کنترل دانش‌آموزان و اینکه به چه میزان از ظرفیت آموزش‌های مجازی استفاده می‌کنند هم یکی از نقاط ضعف در استفاده از این شیوه محسوب می‌شود. در نهایت به حرف دانش آموزان باید اعتماد کرد.

به گفته او عملا راه دیگری برای صحت سنجی دانش آموزان وجود ندارد. در وضعیت فعلی روند آموزش‌ها به همین شکل است. 

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران درباره کیفیت سنجی آموزش‌های مجازی تاکید کرد: در ایام کرونا وضعیت اضطراری بروز کرد که ما این روش را انتخاب کردیم. بی‌شک این روش نیز اشکالاتی دارد. بنده به عنوان معلم بر این باور هستم که به کارگیری آموزش های مجازی از تعطیلی آموزش در ایام کرونا مناسب‌تر است. هرچند این شیوه آموزش هم با اشکالات متعدد همراه است. 

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش های آنلاین زهرا سلیمانی آموزش های مجازی دانش آموزان سخنگوی آموزش شهر تهران عدم حضور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین