Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@21:49:18 GMT

چالش‌های کسب و کار اینترنتی در ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۶۴۹۴

چالش‌های کسب و کار اینترنتی در ایران

ایسنا/اردبیل مدرس دانشگاه‌های اردبیل چالش‌های کسب و کار اینترنتی در ایران را تشریح کرد.

رقیه افشاری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: شبکه‌های اجتماعی به طور روزافزون گسترش یافته است و این امر موجب شده تا عده‌ای از کاربران با گوشی‌های هوشمند در این فضاها حضور یابند.

وی با بیان اینکه افزایش استفاده از این شبکه‌ها در سراسر دنیا و نقش پر رنگ آنها در زندگی مردم، زمینه را برای صاحبان مشاغل و مدیران شرکت‌ها جهت معرفی محصولات و خدمات خود و اثرگذاری بر مخاطبان فراهم آورده است، افزود: در استان اردبیل نیز بسیاری از افراد درگیر در تجارت برای بقای تجارت خود به شیوه‌های فروش آنلاین روی آورده‌اند و با جلب اعتماد مشتری در فراسوی مرزها رونق کسب و کار اینترنتی خود را رقم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا باعث افزایش کسب و کارهای اینترنتی در استان شده است.

افشاری با اشاره به چالش‌های کسب و کار اینترنتی، اضافه کرد: مهمترین این چالش‌ها عدم تست کالا قبل از خرید است که در دنیای خرده‌فروشی آنلاین یا کسب و کار اینترنتی، تست قبل از خرید امکان‌پذیر نیست.

مدرس دانشگاه‌های اردبیل ادامه داد: خرده‌فروشان آنلاین یا افراد دارای کسب و کار اینترنتی سعی کرده‌اند با اجازه‌دادن به کاربران جهت بررسی محصولات و با نمایش عکس‌ها و فیلم‌ها از محصولات، این کار را جبران کنند، اما باز هم افراد در خرید حضوری بهتر می‌توانند کالا را بررسی و تست کنند.

وی با بیان اینکه افراد دارای کسب و کار اینترنتی رقابت بیشتری در دنیای اینترنت دارند، گفت: این مهم از موارد دیگر اتصال به اینترنت می‌باشد که اگر به دلایلی وب‌سایت شما با خطاهایی روبرو شده و به مدت چند ساعت یا حتی چند روز تعمیر نشود، هزینه زیادی را متحمل خواهید شد.

افشاری اضافه کرد: این امر باعث می‌شود تا مشتریان نتوانند وارد سایت شوند و محصولی را خرید کنند و علاوه بر اینکه محصولی خرید نکرده‌اند، بلکه تجربیات بد خود را با دوستان و خانواده در میان می‌گذارند.

کارشناس‌ارشد مدیریت بازرگانی با اشاره به سمت و سوی بازارهای کسب و کار اینترنتی در آینده ایران، گفت: پیش‌بینی می‌شود که در آینده کسب و کار اینترنتی در ایران رونق بیشتری پیدا کند و هر فردی با هر سطح سواد و زمینه کاری، برای خود وب‌سایتی مبتنی بر سیستم‌های مدیریت محتوا خصوصا وردپرس خواهد داشت و در زمینه‌ای که به آن علاقمند است و اطلاعات دارد محتوا ایجاد خواهد کرد و به فکر درآمدزایی از آن افتاده و کسب و کار اینترنتی رونق بیشتری خواهد گرفت.

مدرس دوره‌های مدیریت مالی ادامه داد: فروشگاه‌های اینترنتی با گذشت زمان و رشد روزافزون، هر روز برای جذب مشتریان بیشتر با یکدیگر رقابت می‌کنند و امکانات و خدمات جذاب‌تری جهت ایجاد وفاداری در مشتریان ارائه می‌دهند.

افشاری با اشاره به رونق کسب و کارهای اینترنتی در بخش‌های مختلف، گفت: با توجه به جلوگیری از شیوع بیماری کرونا اکثر کسب و کارها در حال حاضر به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند و نمی‌توان فقط یک بخش یا صنعت خاصی را مطرح نمود.

مدرس دانشگاه‌های اردبیل با اشاره به میزان اعتماد مردم به کسب و کارهای اینترنتی، تصریح کرد: روزهای اول کسب و کار رونق نداشت و مردم اعتماد نمی‌کردند، وسایلی که ندیده‌اند، مثلا پوشاکی که نپوشیده‌اند را بخرند و تنها از راه دیدن عکس‌هایش سفارش دهند. این روزها صفحه‌های زیادی در اینستاگرام و سایت‌هایی با امکان خرید آنلاین راه افتاده‌اند تا روند خرید مردم را هم مثل خیلی چیزهای دیگرشان امروزی کنند. حالا دیگر مردم می‌توانند تنها با چند کلیک ساده، جنس مورد نظرشان را دم در خانه تحویل بگیرند. این روش در کنار مزیت‌هایی مثل از دست ندادن زمان، وقت و انرژی، مشکلاتی هم دارد که باعث شده همچنان بلاتکلیف بماند. برای مردمی که به چشم‌هایشان بیشتر از گوش‌ها اعتماد دارند، خرید اینترنتی استرسی دارد تمام‌نشدنی. چیزی که با وجود رونق زیادش هنوز هم نتوانسته است اعتماد اکثر مردم را جلب نماید.

افشاریان خاطرنشان کرد: در زمان کرونا برخی کسب و کارها رونق گرفته و برخی نیز با زیان گسترده‌ای روبرو شده‌اند. در این دوران، تولید برخی محصولات از جمله تولید و عرضه انواع ماسک و دستکش، انواع مواد ضدعفونی کننده و شوینده، انواع مکمل‌ها و تقویت‌کننده‌های سیستم ایمنی بدن، انواع محصولات سلولزی، دستگاه‌های تنفس مصنوعی و  مسکن‌ها و داروهای ضد تب رشد چشمگیری داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه اردبیل اقتصاد دیجیتالی كسب و كار کسب و کار اینترنتی چالش های کسب و کار اینترنتی کسب و کار اینترنتی کسب و کار اینترنتی چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بیست و دومین جلسه حراج شمش طلا سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور فعالان صنعت طلا و صادرکنندگان در تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران برگزار شد.

در این جلسه ۲۳۰ کیلو گرم شمش طلا استاندارد با عیار ۹۹۵ در هزار توسط صادرکنندگان عرضه شد که از این مقدار ۷۹ کیلوگرم معامله شد. میانگین قیمت شمش طلای معامله شده در این جلسه، ۴ میلیارد و ۶۴۳ میلیون تومان به ثبت رسید.

لازم به ذکر است، طی ۲۲ جلسه حراج حضوری برگزار شده در مرکز مبادله ایران، حدود ۳ تن شمش طلا مورد معامله قرار گرفته است.

تسنیم در گزارشی نوشت: براساس تازه‌ترین خبری که از مرکز مبادله ایران منتشر شده، با موافقت بانک مرکزی، تولیدکنندگان داخلی شمش طلا و سایر واردکنندگان شمش طلا که مشمول رفع تعهد صادراتی نیستند، امکان عرضه شمش در مرکز مبادله ارز و طلای ایران را دارند.

بنابراین، از هفته آینده عرضه شمش طلای تولید داخل، در کنار عرضه شمش طلای رفع تعهد ارزی در تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران انجام خواهد شد. با این عرضه ها، تولیدکنندگان مصنوعات طلا و سایر خریداران شمش، دسترسی بیشتری به شمش طلا خواهند داشت.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901535

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • هجوم برای خرید طلا
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • فروش اینترنتی دارو